Korona-apu, LADEC

LADEC AUTTAA YRITYSTÄSI MYÖS KORONAVIRUSTILANTEESSA

LADEC auttaa ja neuvoo toiminta-alueensa yrittäjiä ja yrityksiä kaikissa liiketoimintaan liittyvissä asioissa, myös haasteiden selättämisessä. Mikäli koronan aiheuttama tilanne tai joku muu yrityksesi asia huolettaa tai mietityttää, ota yhteyttä LADECiin!

Neuvonta on maksutonta ja luottamuksellista.

LADEC palvelee koronavirusepidemian aikana Sinua ja yritystäsi tehostetusti - arkisin klo 8.30-16.30

  • Hyödynnä LADECin yritysneuvojia - neuvonta on maksutonta! LADEC on koonnut eri asiantuntijoistansa kriisitiimin, joka neuvoo ja opastaa yritystäsi erityisesti akuuteissa talous- ja rahoitusasioissa, mutta myös esimerkiksi yt-neuvotteluihin sekä myyntiin ja markkinointiin liittyvissä kysymyksissä. 

  • Yritysneuvojat päivystävät arkisin klo 8.30 - 16.30 puhelimitse, chatissa ja etäneuvottelusovellusten välityksellä.  Neuvontatapaamiset ovat mahdollisia kasvokkain ainoastaan ajanvarauksella, ja vain etukäteen ilmoitettujen henkilöiden kesken. Neuvontaa halutessasi soita LADECin palvelunumeroon 044 702 2700 tai chattaa!

  • Tutustu koronapandemian aikaisia kasvokkaintapaamisia ja tilaisuuksia koskeviin käytänteisiin ja ohjeisiin: -> LADECin tilaisuudet ja asiakastapaamiset korona-aikana
    Hyödynnä yrityksille koronatilanteessa hyödyllisiä tietolähteitä. Katso kooste keskeisimpien tietolähteiden linkeistä LADECin verkkosivuilta.

  • Tutustu ja liity halutessasi Facebookiin LADECin perustamaan "Pulmia koronasta - yrittäjäapua Lahden seudulla" -ryhmään. Ryhmässä voi jakaa ajatuksia ja vinkkejä toisten yrittäjien kanssa.


Ota yhteyttä - soita 044 702 2700 tai chattaa!

Neuvonta on maksutonta.

Katso myös