Etusivu > Kokous- ja juhlatilat

Kokous- ja juhlatilat

Radalla Resort

Sijainti, kuvituskuva Uimarintie 1, 47400 Kausala

Radalla Resort on Iitin Urajärven rannalla sijaitseva loma-, kokous- ja virkistyskohde. Resortin kartano, kartanoravintola Balladi, ja monipuolinen klubitalo soveltuvat monenlaisiin tilaisuuksiin: perhejuhlista kokouksiin, häistä tyhypäiviin, pikkujouluista koulutuksiin.

Tutustu tarkemmin:

Husulan Vintti

kuvituskuva: sijainti Ylä-Järvistentie 302, 19160 Huutotöyry

Vanhasta navetasta kunnostetussa juhlatilassa nautit maalaisidyllistä ripauksella glamouria, sekä mutkattomasta palvelusta korkeatasoisissa tiloissa, joissa järjestät jopa 120 hengen ikimuistoiset juhlat.

Suunnitteletpa unelmiesi häitä tai muita juhlia, yritystilaisuutta tai kokousta, olemme uniikki juhlatila sinua varten.

 

Yli-Kaitala Oy

Sijainti, kuvituskuva Kaitalantie 323, 47490 Mankala

Yli-Kaitalan tila sijaitsee Iitin Mankalassa Kettujärven rannalla.

Varattavissa 10 lomahuvilaa upeasta VIP luksushuvilasta idylliseen mummonmökkiin. Lisäksi varattavana 4 hotellitason huonetta Pihatalossa. Yli-Kaitalassa voit myös nauttia kalastuksesta, veneilystä, retkeilystä, saariseikkailusta, hiihdosta ja monista muista aktiviteeteista. Meille ovat tervetulleita myös lemmikit.

Ravintolamme Ketunleipä tarjoaa mahtavat puitteet ja maistuvat tarjoilut perhejuhliin, kokouksiin ja teemapäiviin. Katettu terassimme jatkaa juhlatilaa, joten juhlimaan mahtuu isokin ryhmä.

Tutustu tarkemmin:

Käsityö- ja Kahvitupa PeuranKello

kuvituskuva: sijainti Vuolenkoskentie 1153, 19160 Huutotöyry

Jos tarvitset tilaa ja tarjoomukset pikku kokoukseen, juhlaan, myyntitapahtumaan, näyttelyyn tai vaikka ystävien kokoontumiseen puodin yläkerrassa on vuokrattavissa n.20 hengelle sopiva viihtyisä tila. Kysy rohkeasti tarjousta.

Vanha Sampo

Sijainti, kuvituskuva Rieskantie 24, 47400 Kausala

Kansakoulu Vanha Sampo toimii lounasajan ulkopuolella tilausravintolana. Meillä voit järjestää syntymäpäiviä, yritystilaisuuksia, rippijuhlia tai vaikkapa lakkiaiset. Meiltä saat myös kätevästi tilattua juhliisi kakkuja, piirakoita ja muita pikkusuolaisia.

Kansakoulumme tiloissa on A-oikeudet ja asiakaspaikkoja löytyy noin 45 ja kesäaikaan käytössä on 20 paikkainen terassi.

Tutustu tarkemmin:

Vuolenkosken seuratalo

kuvituskuva: sijainti Vuolenkoskentie 1153, 19160 Huutotöyry

Rakennus on rakennettu savesta ja kanervista tehdyllä massalla. Rakenteen vuoksi tilan ilma on miellyttävän tasainen. Seuratalon juhlasali on suuruudeltaan n. 100 neliömetriä ja mitoitettu 160 hengelle. Salissa on myös korokkeella oleva näyttämötila.

Seuratalolla järjestetään tilaisuuksia ympäri vuoden, mm. kansalaisopiston kursseja, erilaisia kerhoja, näyttelyitä, juhlia, kokouksia, konsertteja sekä kuntoklubi-iltoja. Seurataloa on mahdollista vuokrata myös yksityistilaisuuksiin.

Ravilinna

Sijainti, kuvituskuva Veteraanitie 2, 47400 Kausala

Ravilinnasali on 215 hengen auditorio, jonka yhteydessä on kahvio, jossa on 87+12 pöytäpaikkaa ja jakelukeittiö. Ravilinnassa on lisäksi kaksi kokoushuonetta.

Tutustu tarkemmin:

 

Perheniemen opisto

kuvituskuva: sijainti Opistontie 15 b, 47450 Iitti

Opisto lähiympäristöineen tarjoaa erinomaiset puitteet opiskelun lisäksi tapahtumien ja juhlien järjestämiselle, ulkoilulle ja virkistäytymiselle. Opistolla voi majoittua edullisesti hostellitasoisissa huoneissa ympäri vuoden. Kokonaismajoituskapasiteettimme on yhteensä 102 henkilöä. Kampusalueella on myös mahdollista majoittua teltassa sekä asuntovaunussa ja -autossa.

Opiston vuokrattavat tilat koostuvat kokoustiloista (5-10 hlö), opetustiloista (15-20 hlö) ja saleista (kartano 50+ hlö, juhlasali 100 hlö). Opistolla on myös hyvin varusteltu opetuskeittiö. Juhlien järjestäminen opistolla onnistuu viihtyisässä kartanossa tai päärakennuksen juhlasalissa, joka on myös vihitty kirkkotila. Opiston keittiöltä voi tilata maistuvat tarjoilut erilaisiin tilaisuuksiin.