Kokous- ja juhlatilat - Visit Iitti

hotel radalla

Hotel Radalla on Iitin Urajärven rannalla sijaitseva matkailun monitoimikohde.Itti Golf ja Suomen kaunein jousiammuntarata sijaitsevat kivenheiton päässä, Kymiring lähellä ja venelaituristamme pääsee uudelle vesiväylälle, Kimolan kanavalle.

TUTUSTU TARKEMMIN

Husulan Vintti

Vanhasta navetasta kunnostetussa juhlatilassa nautit maalaisidyllistä ripauksella glamouria, sekä mutkattomasta palvelusta korkeatasoisissa tiloissa, joissa järjestät jopa 120 hengen ikimuistoiset juhlat.

Suunnitteletpa unelmiesi häitä tai muita juhlia, yritystilaisuutta tai kokousta, olemme uniikki juhlatila sinua varten.

TUTUSTU TARKEMMIN

KÄSITYÖ- JA KAHVITUPA PEURANKELLO

Jos tarvitset tilaa ja tarjoomukset pikku kokoukseen, juhlaan, myyntitapahtumaan, näyttelyyn tai vaikka ystävien kokoontumiseen puodin yläkerrassa on vuokrattavissa n.20 hengelle sopiva viihtyisä tila. Kysy rohkeasti tarjousta.

tutustu tarkemmin

PERHENIEMEN OPISTO

Perheniemen opisto sijaitsee luonnonkauniissa kartanomiljöössä Iitin Perheniemessä, n. 130 km Helsingistä, 40 km Lahdesta ja 30 km Kouvolasta.

TUTUSTU TARKEMMIN

RAVILINNA

Ravilinnasali on 215 hengen auditorio, jonka yhteydessä on kahvio, jossa on 87+12 pöytäpaikkaa ja jakelukeittiö. Ravilinnassa on lisäksi kaksi kokoushuonetta.

TUTUSTU TARKEMMIN

VANHA SAMPO

Lounas- ja tilausravintola Vanha Sampo palvelee arkisin lounasravintolana.

 

Lounas-ja tilausravintola Vanha Sampo

Rieskantie 24 47400 Kausala

Ruokatilaukset/ Keittiö 040 1634355

Varaukset/ Anu 040 5593141

TUTUSTU TARKEMMIN

VUOLENKOSKEN SEURATALO

Maaseutuseura ylläpitää vuonna 1886 rakennettua Vuolenkosken Seurataloa kyläläisten erilaisia tarpeita varten. Seuratalolla järjestetään tilaisuuksia ympäri vuoden, mm. kansalaisopiston kursseja, erilaisia kerhoja, näyttelyitä, juhlia, kokouksia, konsertteja sekä kuntoklubi-iltoja. Seurataloa on mahdollista vuokrata myös yksityistilaisuuksiin.

TUTUSTU TARKEMMIN

Yli-Kaitala Oy

Yli-Kaitalan tila sijaitsee Iitin Mankalassa Kettujärven rannalla.

Varattavissa 10 lomahuvilaa upeasta VIP luksushuvilasta idylliseen mummonmökkiin. Lisäksi varattavana 4 hotellitason huonetta Pihatalossa. Yli-Kaitalassa voit myös nauttia kalastuksesta, veneilystä, retkeilystä, saariseikkailusta, hiihdosta ja monista muista aktiviteeteista. Meille ovat tervetulleita myös lemmikit.

TUTUSTU TARKEMMIN