Kokous- ja juhlatilat

Haaviston seuratalo
Kuninkaantie 942, 47450 Perheniemi
Soveltuu erilaisten juhlien pitoon etenkin kesäaikana. Yli 100-vuotias seuratalo antaa juhlalle kuin juhlalle hienot puitteet.


Husulan Vintti
Ylä-järvistentie 302, 19160 Vuolenkoski
Husulan Vintti on maalaisromanttinen juhlatila, joka on kunnostettu vanhasta navetasta ja rehuvintistä nykyiseen käyttötarkoitukseensa. Husulan Vintti sijaitsee Iitin Vuolenkosken kylässä, Lahden läheisyydessä.
Voit järjestää millaisen tapahtuman vain haluat. Häät, perhejuhlat, syntymäpäivät ja muut yksityistilaisuudet.Myös lyhyemmät kokoontumiset, kokoukset ja palaverit ovat mahdollisia.


Kymentaan Seurantalo
Kymentaantie, 47610 Kymentaka
Kokousten ja erilaisten juhlatilaisuuksien ympärivuotinen pitopaikka
Kymentaan Maa- ja Kotitalousseura ry


Lomakivi
Lomakiventie 4, 47400 Kausala
Rauhaisa maalaismiljöö koulutuspäiville. Viihtyisissä hirsirakennuksissa majoittuvat mukavasti lomalaiset, kokous- ja retkiryhmät, urheilijat, yritykset ja perheet.


Lossirannan kartano
Vuolenkoskentie 1501 a IITTI, 19160 Huutotöyry
Laadukas vaihtoehto erilaisten yritys- ja yksityistilaisuuksin järjestämiseen.


Lyöttilän maamiesseurantalo
Lyöttiläntie 355, 47540 Lyöttilä
Vastaremontoitu, hyvin varustettu seurantalo käytettävissä ympäri vuoden kokouksiin, perhejuhliin, häiden ym. viettoon. Seurantalo sijaitsee kauniissa maaseutuympäristössä lähellä Iitin Kirkonkylää.


Maakansan Seuratalo
Kimonkyläntie 134, 47310 Haapa-Kimola
Seuratalolla sopii hyvin järjestämään näyttävät juhlat tai häät ja se tarjoaa loistavat puitteet kaikkiin perhejuhliin, kokouksiin, leireihin ja kerhotoimintaan


Perheniemen kylätalo
Leirinmäentie 1, 47450 Perheniemi
Talo sijaitsee kylän vanhalla koululla. Se soveltuu hyvin erilaisten kerhojen, kokousten tai liikuntatapahtumien pitopaikaksi.


Perheniemen opisto
Opistontie 15B, 47450 Perheniemi
Perheniemi sijaitsee Iitissä, noin 40 km Lahdesta ja 30 km Kouvolasta. Opistolta löytyy monenkokoisia juhla- ja kokoustiloja.


Pitokartano Kurjenmiekka
Harjuntie 7, 47400 KAUSALA
Suunnittelet sitten häitä, syntymäpäiviä, sukujuhlia tai muita perhejuhlia tarjoaa Kurjemiekan tilat loistavat puitteet erikokoisille juhlille ja kokouksille.


Ravilinnan vapaa-aikakeskus
Veteraanitie 2 47400 Kausala
Tiloja mahdollisuus vuokrata mm. perhejuhliin ja kokouskäyttöön. Ravilinnan salissa 215 hengen auditorio, kahvio ja keittiö sekä 23 ja 14 hengen kokoustilat.


Toimintakeskus Anninmäki
Kurrintie 16, 47460 Hiisiö
60 hengen talo, jossa iso tupa sauna ja kaksi wc:tä
Iitin Invalidit ryn ylläpitämä


Veteraanimaja
Sitikkalantie 107, 47400 Iitti
Tiloja mahdollisuus vuokrata mm. perhejuhliin ja kokouskäyttöön. Iitin veteraanimaja on peruskorjattu vuonna 2015. Maksimihenkilömäärä tilassa on 60 ja sen pihapiirissä on kaksi saunaa.


Vuolenkosken käsityö- ja kahvitupa PeuranKello
Vuolenkoskentie 1153, 19160 HUUTOTÖYRY
PeuranKellon yläkerrassa on ympäri vuoden varattavissa oleva 20 hengen kokoustila. Se sopii mainiosti kokouksiin, koulutuksiin, tuote-esittelyihin, lyhytaikaisiin myyntitilaisuuksiin tai vaikkapa pieniin synttärikahvituksiin.


Vuolenkosken Seuratalo
Vuolenkoskentie 1231 A, 19160 Huutotöyry
Seuratalolla järjestetään tilaisuuksia ympäri vuoden, mm. kansalaisopiston kursseja, erilaisia kerhoja, näyttelyitä, juhlia, kokouksia, konsertteja sekä kuntoklubi-iltoja. Seurataloa on mahdollista vuokrata myös yksityistilaisuuksiin.


Yli-Kaitalan Lomamökit
Kaitalantie 323, 47490 MANKALA
Monipuoliset juhla- kokoustilat, jotka sijaitsevat vain reilun sadan kilometrin ja 1,5 tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Lähellä ovat myös Kouvola, Lahti ja Heinola.
Kokoustilat sopivat pienille ryhmille ja isommillekin porukoille, kuitenkin maksimissaan 100 henkilön tilaisuuksia varten.