Kirjaston muut palvelut

Tapahtumat
Kirjastossa järjestetään kuukausittain lukuisia maksuttomia tapahtumia kaikenikäisille. Kirjallisuuspiiri  ja dekkarilukupiiri kokoontuu talviaikaan kuukausittain. Satutuokioita pidetään alle kouluikäisille joka toinen perjantai. Leffapäiviä järjestetään säännöllisesti kuukausittain.

Näiden lisäksi kirjastossa tapahtuu jatkuvasti vielä paljon muuta. Tapahtumia voit seurata tapahtumakalenterista tai kirjaston facebookista.

Celia
Onko painetun kirjan lukeminen sinulle tai läheisellesi vaikeaa? Iitin kirjastossa voit liittyä Celia-kirjaston asiakkaaksi. Celia on valtion erikoiskirjasto, joka tuottaa kirjoja mm. äänikirjoina, pistekirjoina ja elektronisina kirjoina. Celian kirjoja voivat käyttää kaikki, joille tavallisen painetun kirjan lukeminen on vaikeaa esim. lukivaikeuden, huonontuneen näön tai muun vastaavan syyn vuoksi. Kysy kirjastosta lisää

Opastukset
Apua tiedonhaussa tai ajankohtaisia lukuvinkkejä? Kirjastossa järjestämme toiveiden ja tarpeiden perusteella kirjavinkkauksia sekä opastusta kirjastonkäytöstä, tiedonhausta, mediakasvatuksesta ja tietotekniikan peruskäytöstä kouluille, ryhmille ja yksityishenkilöille. Kysy rohkeasti kirjastosta lisää!

Lainattavat liikuntavälineet
Kirjastosta löytyy pieni valikoima liikuntavälineitä kahvakuulista kävelysauvoihin, joita voit lainata pariksi viikoksi kotiin kokeiltavaksi. Kirjastoautossa voit myös mitata verenpaineesi.