Teollisuus- ja yritystontit Iitissä

Iitin yritystontit sijaitsevat erinomaisella yritysalueella sijainnin, liikenneyhteyksien, näkyvyyden, tonttien rakennettavuuden ja työvoiman saatavuuden puolesta. Kaikkien toimialojen tukipalvelut ja osaajaverkostot on varmuudella löydettävissä lähialueilta. Lisäksi Iitin kunta tarjoaa erinomaiset olosuhteet sujuvalle ja helpolle perhearjelle maaseutumaisessa kunnassa, jossa on erinomaiset koulut, päivähoito ja laajat vapaa-ajan mahdollisuudet. Iitin kunta on vuodesta 2021 alkaen osa Päijät-Hämeen maakuntaa ja integroituu jo nyt luontevasti monilta toiminnoiltaan alueen muihin keskuksiin.

Iitin alueellinen kilpailukyky vahvistuu merkittävästi, kun vuoden 2020 aikana kunnan alueella valmistuu kaksi valtakunnallisesti suurta hanketta. Kymiring moottoriradalla alkaa kilpailu- ja tapahtumatoiminta ja Kimolan kanava avataan veneilijöiden käyttöön. Nämä hankkeet tulevat lisäämään Iitin tunnettavuutta kansainvälisesti ja toimivat menestystekijänä alueelle ja sen elinkeinoelämälle.

MONIPUOLISET MAHDOLLISUUDET

Iitin kunnan runsas maaomaisuus alueella antaa mahdollisuudet kaavoituksella ja kaavamuutoksilla toteuttaa hankkeellenne parhaiten soveltuva sijoituspaikka.

KANAVA AUKI PARHAILLE HANKKEILLE   

YRITTÄJÄT KERTOVAT

LISÄTIEDOT JA YHTEYDENOTTOPYYNNÖT

LAITA MEILLE VIESTIÄ

 Olemme Sinuun yhteydessä
mahdollisimman pian

HARRI HOFFREN
Tekninen johtaja
Puh. 0404 854 037

MAIJASTIINA LINTUKANGAS
Paikkatietoinsinööri
Puh. 0400183096