Iitin kunnan järjestämä palveluapu

01.06.2020 08:30

Kategoria: Palvelut

Iitin kunnan järjestämä palveluapu on tarkoitettu asukkaille, jotka tarvitsevat asiointiapua, eivätkä läheiset pysty auttamaan eikä ole mahdollisuutta käyttää muita palveluja.

Kauppapalvelua järjestetään tiistaisin 31.3.2020 alkaen. Kauppapalvelu toteutetaan klo 10- 12.00 välillä. Kauppapalveluasioissa voi soittaa ma-ke klo 9-13.00 puhelinnumeroon 0403576385. Käytössä on takaisinsoittopalvelu puhelinnumeron ollessa varattu.

Iitissä palveluapu on käytettävissä niissä arjen avun tilanteissa, jotka aiheutuvat koronavirusepidemiasta. Palvelua antavat muista palveluista siirretyt työntekijät yhteistyössä järjestötoimijoiden kanssa. Asiakas maksaa ostoksensa itse jälkikäteen laskutettuna. Asiakkaalla on/ tehdään paikalliseen K-Market Tiltuntoriin tai S-Marketiin laskutustiili, jotta laskuttaminen onnistuu. Tässäkin asiassa autetaan, miten asiassa tulee edetä.

Suomen hallituksen tavoitteena on, että yli 70-vuotiaat pysyttelevät mahdollisuuksien mukaan erillään kontakteista ja väkijoukoista. Elintarvikkeiden tai apteekkiostosten hankinta voi vaikeutua myös liikkumisrajoitusten tai karanteenin vuoksi. Kauppa- ja asiointiapua suositellaan hankkimaan ensisijaisesti läheisten tai naapurien avulla. Ostokset voi jättää asunnon ulkopuolelle, turhia kontakteja on syytä välttää.

Lisää palveluita löydät täältä

palveluapu