Kuitukaapeliverkon rakentamisen jälkityöt ja asukkaiden huomiot puutteellisuuksista

Lumien sulettua ja maan paljastuttua talven jäljiltä, keräämme vielä kevään aikana asiakkaiden huomioita puutteellisuuksista koskien kuitukaapeliverkon rakentamisen jälkitöistä. Urakoitsijan kanssa varmistamme, että kaikki rakennetut alueet tulevat asianmukaisesti viimeistellyiksi. Toivomme asukkaiden seuraavan ympäristöään ja ilmoittavan havaintonsa puutteellisuuksista, tai aiheutuneista vaurioista.

BLC Telecom on suorittanut kuitukaapelointeja Iitin kunnan alueella vuosien 2022 ja 2023 aikana. Alueen kaivutöiden viimeistelytöitä suoritettiin urakoitsijan toimesta jo viime syksynä, mutta töitä jäi tehtäväksi vielä tälle keväälle. Tavoitteena on saada työt päätökseen ennen kesäkuun loppua.

Mikäli olette huomanneet puutteita viimeistelyissä tai havainneet vahinkoja rakennettavilla alueilla, pyydämme teitä ilmoittamaan niistä mahdollisimman pian, jotta urakoitsija ehtii korjata ne ennen kesäkuun puoliväliä. On tärkeää ilmoittaa kaikista niistä havainnoista kunnan alueilla, jotka liittyvät töiden viimeistelyyn ja niiden puitteisiin. Tällä tavoin urakoitsija voi aloittaa ympäristön siistimis- ja korjaustoimenpiteet jo heti kun tien rakenteet ovat sulia.

Ilmoita huomioistasi

Huomiot ja havainnot tarpeellisista korjaustoimenpiteistä pyydämme toimittamaan ottamalla yhteyttä sähköpostitse sekä Iitin kunnan rakennusmestari Timo Vaarantoon (sähköpostiosoite: timo.vaaranto@iitti.fi) että BLC Telecomin asiakaspalveluun (sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@blc.fi). Molemmat osoitteet tulee kirjoittaa vastaanottajakenttään.

Ohjeet ilmoitukset tekemiseen

  • Huomio: esimerkiksi liittymän asfaltointi, reunan täyttö, ojarummun tukkeutuminen tai vastaavat seikat.
  • Tarkka osoite, johon havainto liittyy (katuosoite). Osoite tietoja voi tarkastelle esimerkiksi kunnan *karttapalvelusta*linkki
  • Mahdollisimman tarkka kuvaus sijainnista, esimerkiksi liittymän kohta, ojarumpu, oja jne.
  • Milloin kyseisessä kohteessa on suoritettu kaivu- tai muita töitä, jos tämä tieto on muistissanne.
  • Ilmoittajan nimi ja mahdolliset yhteystiedot lisätiedusteluja tai tarkennuksia varten.

Lisätietoja asiasta antaa

Timo Vaaranto
Rakennusmestari

Jaa sivu eteenpäin

Muita tiedotteita