Iitin kunnan harkinnanvaraiset avustukset on haettavissa 28.3. - 30.4.2024

Harkinnanvaraisten avustusten hakeminen 2024. Iitin kunnan harkinnanvaraiset avustukset on haettavissa 28.3. – 30.4.2024.
Avustusmäärärahat sisältyvät vuoden 2024 talousarvioon.

Avustusta voidaan myöntää rekisteröityneelle yhdistykselle, seuralle, säätiölle tai järjestölle (yhteisö), jonka kotipaikka on Iitissä tai, jonka säännöllinen toiminta muutoin sijoittuu Iittiin. Iitin kunnan myöntämän avustuksen tarkoituksena on tukea Iitissä järjestettävää monipuolista toimintaa ja edistää iittiläisten harrastusmahdollisuuksia, hyvinvointia ja kulttuurityötä. Avustusten myöntäminen edellyttää, että hakija on toiminut yhden kalenterivuoden ennen avustuksen hakua.

Yhdistys voi hakea vain yhtä avustuskohdetta. Iitin kunnan harkinnanvaraiset avustukset pohjautuvat kuntastrategian tavoitteiseen tukea ennaltaehkäisevää hyvinvoinnin ja terveyden edistämistyötä. Avustuksia on haettavana seuraaviin hyvinvointia tukeviin kohteisiin:

  • kulttuuritoiminta ja -paikat
  • liikuntatoiminta ja –paikat
  • nuorisoyhdistysten toiminta
  • muu hyvinvointia tukeva toiminta ja tapahtumat

Toiminta-avustuksilla tuetaan hakijan toimintaa tai toimintaa tukevia tapahtumia esimerkiksi paikallista harrastustoimintaa, johon on mahdollista osallistua matalalla kynnyksellä. Liikuntatoiminnan avustuksen myöntämisen ehtona on, että yhdistys on sitoutunut antidopingtoimintaan ja dopingin vastaiseen työhön sekä noudattaa reilun pelin periaatteita.

Liikunta- ja kulttuuripaikkojen avustuksilla tuetaan esimerkiksi kylien harrastusolosuhteiden kehittämistä.

Avustushakemukset sähköisellä lomakkeella tulee jättää määräpäivään klo 15.00 mennessä. Kunnanhallitus päättää avustusten myöntämisestä pääsääntöisesti toukokuun loppuun mennessä. Myöhästyneitä hakemuksia ei käsitellä.

Lisätietoja myöntämisperusteista on avustusohjeessa.

Avustusohje (pdf)

Vastaa kyselyyn

sähköisellä lomakkeella

Kausala 26.3.2024
Iitin kunta


Jaa sivu eteenpäin

Muita tiedotteita