Suomeksi på Svenska in EnglishIlmoittaudu sijaiseksi Iitin varhaiskasvatukseen

                                                                                          817/01.01.01/2017

ILMOITTAUDU SIJAISEKSI IITIN VARHAISKASVATUKSEEN

Iitin varhaiskasvatuksessa on tarjolla lyhyt- ja pitkäaikaisia sijaisuuksia 5 eri päiväkodissa. Tarjoamme eripituisia sijaisuuksia lastentarhanopettajille ja lastenhoitajille. Toimintapisteinä ovat Metsämyyrän, Peltohiiren, Tiitiäisen, Kanttarellin ja Nuppulan päiväkodit.

Hakijoilta edellytämme 18 vuoden ikää sekä alalle soveltuvaa koulutusta tai alan opintoja tai aiempaa kokemusta. Toivomme sinun olevan reipas, lapsista pitävä ja toimeen tarttuva vastuuntuntoinen aikuinen. Olet valmis tutustumaan ja sopeutumaan uusiin työkohteisiin. Hakijan tulee esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 edellyttämä rikosrekisteriote.

Hakemukset tulee toimittaa Iitin koulutoimistoon osoitteella PL 32, 47401 Kausala tai sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. . Palkkaus KVTES:n mukaan.

Lisätiedot: Päiväkodinjohtaja Erika Räikkönen puh: 040 5957264, email: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai päivähoidon ohjaaja Salme Saari 040 5500257 email: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

 

Iitti 3.2.2017                                                        päiväkodinjohtaja ja päivähoidon ohjaaja

 

www.iitti.fi