Suomeksi på Svenska in EnglishNuorten ensiasunnon korotonta lainaa

Iitin kunta tukee iittiläisiä ja Iittiin muuttavia nuoria myöntämällä korotonta ensiasunnon lainaa valtuuston hyväksymien lainaehtojen ja määrärahojen puitteissa.

Lainaa (4000 – 7000 euroa) voidaan myöntää henkilölle tai pareille, joka tai toinen heistä on alle 30-vuotias ja joka tai toinen heistä hankkii ensimmäisen omistusasuntonsa.

Tarkemmat lainaehdot ja hakulomakkeen saa kunnan verkkosivuilta www.iitti.fi/ajankohtaista sekä Kunnantalon Monitorista, jonne hakemukset tulee myös toimittaa osoitteella Iitin kunta, kirjaamo, Rautatienkatu 20/PL 32, 47401 Kausala. 

 Lainoista päättää rakennuslautakunta vuosittain marraskuussa.

Hakuaika on jatkuva, mutta on huomioitava, että lainaa on haettava pääsääntöisesti ennen kaupantekoa tai rakentamiseen ryhtymistä, kuitenkin viimeistään 6 kk:n kuluttua kaupanteosta tai rakentamisen aloittamisesta. Lisäksi on huomioitava, että ehtiäkseen kulloinkin ko. vuoden marraskuun päätöskäsittelyyn, hakemukset on toimitettava kuntaan kulloinkin ko. vuoden lokakuun puoliväliin mennessä.

Jos lainaa ei määrärahasyistä voida myöntää kaikille lainaehdot täyttäville hakijoille, lainaa myönnettäessä kiinnitetään erityisesti huomiota hakijoiden asunnontarpeeseen, tuloihin ja varallisuuteen.

Lisätietoja antaa palvelusihteeri Hanna Luukka puh. 040 483 3746.

IITIN KUNTA/Rakennuslautakunta/2.4.2015

 

Lainaehdot

Hakulomake