Rakenna ja remontoi

Kiitos kaikille tapahtumaan osallistuneille. Päivä oli onnistunut ja vierailijoita kävi päivän aikana arviolta 350-400 henkilöä.

Katso päivän tunnelmia videolta tästä

Tapahtuman näytteilleasettajat antoivat arvontaan upeita palkintoja. Voittajille ilmoitettu henkilökohtaisesti voitosta. Onnittelut!

Katso voittajat ja palkinnot tästä

Arvontaan osallistui 90 henkilöä.


RAK-Arima Oy:n kilpailu:

Arvaa naulojen määrä purkissa

Nauloja purkissa oli 11 037 kpl

Kilpailuun osallistui 87 henkilöä ja arviot naulojen määrästä vaihtelivat 500-674 257.

Lähimmäksi osui Marja Liisa Toukola arvauksella 10 989 kpl

Voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesta, onnittelut voittajalle!


Aurinkoenergiaa, perinnerakentamista ja pientalotontteja
– Rakenna ja remontoi -päivä kunnantalolla 7.4.

Osoite: Rautatienkatu 20, 47400 Kausala

Rakenna ja remontoi -päivä järjestetään Iitin kunnantalolla lauantaina 7.4. Päivän tarkoituksena on esitellä alueen yrittäjiä, tontteja sekä remontointi- ja asumisvaihtoehtoja.


Tapahtumassa kolmisenkymmentä yritystä esittelee toimintaansa. Tarjolla on siis runsaasti tietoa esimerkiksi kaivojen puhdistamisesta, hirsitalojen kunnostuksesta, ja pihasuunnittelusta. Tapahtuma tarjoaakin erinomaisen tilaisuuden kysyä asiantuntijoilta rakentamiseen ja remontointiin liittyviä kysymyksiä, sekä päästä ajan tasalle aihepiirin uusista tuulista Iitissä. Rakenna ja remontoi -päivässä esitellään lisäksi kunnan tonttitarjontaa, erityisesti pientalorakentamiseen soveltuvien tonttien osalta.

Valtuustosalissa pidetään myös tietoiskuja mielenkiintoisista rakentamiseen ja remontointiin liittyvistä aiheista. Luvassa on asiaa muun muassa uudesta sähköautojen latauspisteiden tuesta taloyhtiöille, aurinkopaneeleista ja hissirakentamisesta.

Kunnantalon pihapiirissä on lisäksi nähtävää koneista kiinnostuneille henkilönostimen ja kaivinkoneen muodossa. Mikäli nälkä yllättää, myynnissä on kahvia ja makkaraa.

Tilaisuuden avaa Iitin Tiltu Maria Lairila. Tapahtuman järjestävät Iitin Yrittäjät ry ja Iitin kunta.