Suomeksi på Svenska in EnglishLukiokoulutus

Perusopetuksen jälkeistä yleissivistävää toisen asteen koulutusta järjestetään Iitin lukiossa. Koulutukseen otetaan perusopetuksen suorittaneita opiskelijoita, joilla lukuaineiden kes­kiarvo perusopetuksen päättötodistuksessa on vähintään 7.

Iitin lukio tarjoaa nuorille suunnattua lukiokoulutusta. Iitin lukiossa opiskelijalla on mahdollisuus saada vankka yleissivistävä perusta ylioppilastutkintoa edellyttäviin jatko-opintoihin.


Iitin lukio sijaitsee Iitin kuntakeskuksessa Kausalassa. Viihtyisä, ajanmukaisella esitystekniikalla ja opetusvälineistöllä varustettu lukiotalo on 140 opiskelijan ja 15 opettajan työyhteisö. Iitin lukion toiminnan keskeisiä tavoitteita ovat hyvät oppimistulokset, tietotekniikan hyödyntäminen oppimisessa ja kansainvälinen toiminta.

Iitin lukion kielitarjonta on seuraava: A1-kieli on englanti, A2-kieli on saksa, B1-kieli on ruotsi ja B2- kielet saksa ja ranska sekä B3-kielet saksa, ranska ja venäjä. Kielten opiskelussa hyödynnetään kansainvälistä yhteistyöverkostoa.

Iitin lukiossa tarjotaan valtakunnallisten pakollisten ja syventävien kurssien lisäksi monipuolinen koulukohtaisten syventävien ja soveltavien kurssien valikoima.

Linkki Iitin lukion kotisivulle