Suomeksi på Svenska in EnglishTiedonhaku

Kyyti.fi -sivuston kautta voit tehdä tiedonhakuja Kymenlaakson kirjastojen kokoelmista ja tarkistaa aineiston saatavuuden. Pyytämällä kirjastosta henkilökohtaisen tunnusluvun pääset myös tarkastelemaan omia tietojasi, lainojasi ja varauksiasi, uusimaan lainasi ja tekemään varauksia. Tunnuslukua ei anneta puhelimitse.

Kirjastot.fi on kirjastojen valtakunnallinen verkkopalvelutoimitus, joka ohjaa monipuolisten tiedonlähteiden äärelle. Kymenlaakson ulkopuolisten kirjastojen aineistoa on mahdollista tilata Iitin kirjastoon kaukolainana.

 

Frank-monihaku

Frank-monihaulla voit hakea lähes kaikkien avointen suomalaisten kirjastojen kirjoja ja muuta aineistoa, myös useasta eri tietokannasta yhtäaikaisesti.
 


Melinda - kirjastojen yhteistietokanta

 

Melinda sisältää Suomen kansallisbibliografian sekä viitetiedot yliopistokirjastojen, ammattikorkeakoulukirjastojen, yhteiskirjastojen, Eduskunnan kirjaston, Varastokirjaston ja Tilastokirjaston tietokantoihin sisältyvistä aineistoista. Yleisten kirjastojen ensimmäiset pilottikirjastot ovat Kokkolan kaupunginkirjasto ja Tampereen kaupunginkirjasto.

http://melinda.kansalliskirjasto.fi
 
 
Viola - musiikkiaineistojen yhteistietokanta
 
Viola - musiikkiaineistojen yhteistietokanta on Suomen kansallisdiskografia ja nuottiaineiston kansallisbibliografia. Se on myös musiikkiaineistojen yhteistietokanta. Viola sisältää tiedot kaikista kotimaisista nuoteista vuodesta 1977 alkaen sekä kotimaisista äänitteistä vuodesta 1901 alkaen. Jonkin verran Violassa on tietoja myös ulkomaisista nuoteista ja äänitteistä.
 

 


Arto-tietokanta

Arto-tietokantaan on koottu tietoja kotimaisista tieteellisistä artikkeleista. Aineistoa on kattavimmin 1990-luvun alusta, mutta myös vanhempia artikkeleita koskevia viitteitä on runsaasti. Artoon rekisteröidään artikkelit noin 600:sta jatkuvasti ilmestyvästä aikakauslehdestä.

http://arto.linneanet.fi

 

Tiedonhakuportaali NELLI

Tiedonhakuportaali NELLI, jossa voi tehdä hakuja kaikista Kymenlaakson kirjastoista ja portaalia vaihtamalla kaikista Suomen kirjastoista.

www.nelliportaali.fi

 

Kymenlaakso tietokanta, jota julkaisee Kouvolan maakuntakirjasto. http://kymenlaakso.prettybit.fi/kmk/search_fi.htm