Iitin kunnan kulttuuripalkinto ja vuoden nuori iittiläinen 2017

27.10.2017 12:57

Kategoria: Kuulutukset

Iitin kunnan kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta pyytää esityksiä Iitin kunnan kulttuuripalkinnon saajaksi vuonna 2017. Palkinto jaetaan Iitin kunnan itsenäisyyspäiväjuhlassa 6.12.2017 ja on arvoltaan 1000 €.

Iitin kunnan kulttuuripalkinnon säännöt:

Palkinnon nimi on Iitin kunnan kulttuuripalkinto. Kulttuuripalkinnon myöntää Iitin kunnan kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta. Kulttuuripalkinto myönnetään yksityishenkilölle tai ryhmälle ansiokkaasta toiminnasta iittiläisen kulttuurin hyväksi.

Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnalle voidaan tehdä esityksiä palkittavasta kohteesta. Lautakunta päättää palkinnon saajasta. Kulttuuripalkinto myönnetään vuosittain tai se voidaan jättää jakamatta.
Kulttuuripalkinto luovutetaan kunnan itsenäisyyspäivän juhlassa.

Kulttuuripalkinnon sääntöä voidaan muuttaa kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan erillisellä päätöksellä

Iitin kunnan kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta pyytää esityksiä Vuoden nuori iittiläinen palkinnon saajaksi vuonna 2017. Palkinto jaetaan Iitin kunnan nuorten itsenäisyyspäiväjuhlassa 5.12.2017. 

Vuoden nuori iittiläinen, palkitsemissääntö:

Palkittavan tulee olla alle 20 -vuotias iittiläinen henkilö tai ryhmä. Palkittava henkilö tai ryhmä edistää toiminnallaan iittiläisten nuorten hyvinvointia, tuo Iittiä kotikuntanaan esille tai tekee merkittävän kertaluontoisen tai toistuvan suorituksen. Palkinnolla kannustetaan ensisijaisesti nuorta tai ryhmää, joka harrastaa esimerkiksi lajia, jossa ei perinteisesti kilpailla tai nuorta tai ryhmää, joka nousee esiin.
Palkinto myönnetään vuosittain tai se voidaan jättää myöntämättä.

Palkinnon hakuaika on vuoden loppuun mennessä

Hakemukset ja ehdotukset osoitetaan nuoriso-ohjaajalle, nuorisovaltuusto tekee esityksen kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnalle, joka päättää palkinnon saajasta.

Näitä palkitsemissääntöjä voidaan muuttaa kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan erillisellä päätöksellä. 

Esityksiä voi toimittaa kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnalle 24.11.2017 klo 15.00 mennessä Monitoriin tai koulutoimistoon. Osoite on Rautatienkatu 20-22, 47400 Kausala tai sähköpostitse: kirjaamo.iitinkunta@iitti.fi

Lisätietoja antaa vt. sivistystoimenjohtaja Niina Honko, puh: 040 4833732, email: niina.honko@iitti.fi 

Kausalassa 27.10.2017 Iitin kunta

Iitin kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta