Elämysiittiläinen

Elämysiittiläinen

Iitti Hockey on Iitin vuoden 2017 Elämysiittiläinen

KesäKausalan avauksen yhteydessä julkistetun vuoden 2017 Elämysiittiläisen tittelin ottivat 10.6.2017 vastaan Iitti Hockeyn edustajat. Elämysiittiläinen 2017 kunniakirjassa todetaan seuraavaa:

"Seura on saanut junioritoiminnan viriämään ja liikuttanut lapsia ja nuoria niin tavoitteellisesti harjoitellen kuin myös luistelua opettaen. Esimerkkinä mm. päiväkodeille järjestettyjä luisteluopetuksia. Seurassa on järjestetty varsin monipuolisesti eri-ikäisille ja tasoisille liikuntaa. Seurassa toimii aktiivisesti naisten ja miesten harrastejääkiekkojoukkueet.

III-div. joukkue on osoitus tavoitteellisesta työstä ja halusta viedä paikallista jääkiekkoa eteenpäin unohtamatta katsojille tarjottavaa urheiluviihdettä."

Kunnianimityksen saaja on sitoutunut jatkossakin vahvistamaan Iitin elämystarjontaa.

Nimityksen avulla vahvistetaan Iitin yhden menestystekijän, ElämysIitin sisältöä.

Voimassaoloaika
Noin yksi vuosi

Aikaisemmat kunnianimityksen saajat ovat kirjailija Anja Snellman, matkailuyrittäjä Pauli Komppula, oopperalaulaja Pertti Lehtinen, KTM Heikki Marttinen, matkailuyrittäjä Markku Yli-Kaitala, pianisti Laura Mikkola, maaseutuyrittäjä Seppo Lehtinen, Tuukka ja Olga Temonen, Iitin Hevosystäväinseura ry., musiikin maisteri Suvi-Kirsi Korhonen, Eila ja Ismo Eerola, muusikko Pedro Hietanen, Iitin Harrastajateatteri ry, Voimistelu- ja urheiluseura Kausalan Yritys ry, Iitin Pyrintö ry, lähipoliisi Jukka Laitinen ja Maakansa Brothers.