Suomeksi på Svenska in EnglishIitin kunnan kuntastrategiakysely

Nyt on aika vaikuttaa Iitin suuntaan – siihen, miten kuntaamme kehitetään jatkossa. Vaikuttaminen onnistuu vastaamalla tähän kuntalaiskyselyyn. Haluamme tietää kuntalaisten ja iittiläisten yhdistysten sekä yritysten näkemyksiä siitä, miten yhteistä kuntaamme tulisi kehittää.

Kuntalaiskysely on osa Iitin kunnanvaltuuston strategiatyötä. Lisäksi järjestämme eri ryhmille suunnattuja ja kaikille avoimia strategiatyöpajoja. Kysely ja työpajat toimivat valtuutettujen tukena strategian luomisessa. Kunnanvaltuusto luo strategian tämän syksyn aikana. Strategia on kunnan keskeinen johtamisen väline. Siinä määritellään suunta, johon Iitti menee koko valtuustokauden ajan.

Strategiassa luodaan raamit sille, miten kunnan asukkaiden hyvinvointia edistetään, palveluja järjestetään ja elinympäristöä kehitetään. Sen vuoksi haluamme, että kaikkien kuntalaisten ääni kuuluu paitsi valtuutettujen myös kyselyn kautta.

Voit vastata kyselyyn 2.10.2017 asti.

Kaikkien kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan Iitin seudun vuosikerta.  Jos haluat osallistua arvontaan, niin jätä yhteystietosi kyselyn loppuun (kyselyn tulokset käsitellään anonyymisti). 

 

Vastaa. Vaikuta. Mielipiteesi on tärkeä.

Anniina Peltola
puheenjohtaja
Iitin kunnanvaltuusto

 KYSELYYN TÄSTÄ

Kyselyn toteutuksesta vastaa Hallintoakatemia. Jos sinulla on kyselyä koskevia kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä Hallintoakatemian yhteyshenkilöön: 

Ulla Tirronen
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
puh. 050 344 0805